Over ons

Wie zijn we?

Welkom bij Kitencre

Sinds 2001 actief op de markt, is Kitencre niet meer te miskennen op de Internet markt voor de verkoop van inktpatronen voor jetinkt en laser printers.

Kitencre staat voor :

Een van de grootste keuzes voor inktpatronen voor printers kwaliteitsvolle producten, 2 jaar waarborg.

 • Een permanente stock van meer dan 2000 producten.
 • Discount prijzen die bij de laagste zijn op de markt.
 • Een snelle verzending binnen de 24u-48u
 • Wij bieden u vijf verschillende, 100% beveiligde, betaalwijzen aan.
 • Een klantendienst 6dagen/7 en een efficiënte dienst na verkoop.
 • Kitencre heeft ook 12 winkels in België.

Onze klanten

De kwaliteit van onze producten en hun strakke prijzen zorgen ervoor dat we met een brede klantenbasis kunnen werken, waaronder :

 • Particulieren in België en aangrenzende landen
 • Ondernemingen
 • Vrije beroepen
 • Openbare instellingen
 • Scholen
 • Verenigingen

Onze producten

We onderwerpen onze leveranciers aan een strenge selectie en onderhandelen constant de aankoopprijzen zodat we u steeds kwaliteitsvolle producten kunnen aanbieden aan de laagste prijs.

Navulkit Kitencre

Voor een maximale besparing ! Onze inkten hebben nagenoeg dezelfde fysische en chemische kenmerken als de originele inkten. Elke hervulkit wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en de nodige tools om na te vullen. Waarom nog kostbare patronen kopen indien het zo simpel is om na te vullen?

Met de navulkits Kitencre betaalt u alleen nog het belangrijkste, de inkt.

Generiek patronen voor HP en LEXMARK printers

Onze patronen voor HP en LEXMARK printers zijn voor het grootste deel geriviseerde patronen. Dit wil zeggen dat ze worden gerecycleerd, gereinigd, gevuld en getest. De gereviseerde patronen zijn gerecycleerde producten en zijn daardoor minder duur dan de zogenaamde “merk” patronen. Deze werkwijze biedt vele voordelen: een besparing voor de gebruiker aan dezelfde kwaliteit, een meerwaarde voor het milieu en een duurzame ontwikkeling ("Een leeg patroon is geen afval meer maar herbruikbaar leeggoed") en ook een economische activiteit die zorgt voor tewerkstelling.

Generieke patronen Kitencre

De eenvoud van de patroon, de prijs van het generieke ! Ons best verkopende product, de generieke patronen Kitencre zijn 1 jaar gewaarborgd en bieden een afdrukkwaliteit die zeer dicht in de buurt komt van de merk patronen maar voor een lagere prijs.

Aangepast aan elk type gebruik !

Generiek patronen voor BROTHER, CANON en EPSON printers

Al onze patronen voor BROTHER, CANON en EPSON printers zijn voor het grootste deel nieuwe patronen. Deze patronen bieden dezelfde levensduur als de « merk » patronen.

Originele patronen

De kwaliteit en zekerheid van het merk. Patronen met garantie van de fabrikant voor een perfecte afdrukkwaliteit en perfecte kleurweergave !

Voor de meeste veeleisende gebruikers !

Kwaliteit eindelijk aan een betaalbare prijs !

Onze generieke toners zijn met de meeste zorg gereviseerd en krijgen 6 maanden waarborg. De strenge selectie van de bestanddelen gebeurt volgens ISO 9001 normen en waarborgt hierdoor een hoge graad van betrouwbaarheid.

Generieke en originele toners

Een van de grootste keuzes voor toners op het internet ! Zowel generieke als merk toners aan discount prijzen voor een onmiddellijke besparing !

Foto papier

Kitencre staat ook voor een uitgebreide keuze van foto papier aan discount prijzen in A 4 of 10x15 formaat om onbeperkt uw foto’s te kunnen delen !